Relaxhaz

Search
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Masszázsok

Szolgáltatások

A masszázs fogalma

A masszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás.

Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de távoli a szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer).A masszázs hatása


          - Enyhíti a stressz hatásait
                  - Fokozza az izmok teljesítőképességét
                              - Enyhíti a krónikus fájdalmat
                                     - Jobb alvást biztosít
                                                  - Javítja a bőr állapotát  
Szalonunk az alábbi masszázsokkal áll  az Ön rendelkezésére:


  
- svéd masszázs

 A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal
 frissíti fel a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A vérkeringés és az emésztés javítása érdekében – a hagyományos módszer szerint – a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de e nélkül is kiváló hatást lehet elérni vele.
Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.
                                 


                                                                                 ***  - thai masszázsTávol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.
Ezen masszázs kezelést az izmok nyújtására ,izületek kimozgatására alkalmazzuk.A fogás sorozatnak néhány eleme kellemetlen érzést okozhat a vendégnek, de ez megtérül a masszázs befejezését követő igen kellemes felfrissülés érzete, amely akár több hétig is eltarthat!

Ajánlom mindenkinek, akinek van 1-2 órája és szeretné magát nagyon kellemesen érezni a masszázst követően, valamint nem riad vissza egy kis fájdalomtól a cél érdekében!


                                                                                 ***-
hammam masszázs mhacca kővel
           LUCE DEL MAROCCO - Hammam

"A meleg, mely minden ellenállást felold "
FESZÜLTSÉG-LEVEZETŐ masszázs.


A különleges masszázs mozdulatok a Hammam szertartásból merítették, melyek tisztítják a bőrt, levezetik a stresszt, fellazítják az izmokat és feloldják az ízületi feszültséget, élénkítik a testet és kényeztetik a lelket.
Így garantáljuk, hogy a hammam masszázs közben felidézzük Marokkó misztikus hangulatát.                                                                                ***-
ausztrál irokafával történő masszázs /aboriginal /
                              RESPIRO D'AUSTRALIA - Alakformáló
" Egy ritmus, mely átjárja a testet "
ALAKFORMÁLÓ masszázs

Bennszülött tradíciók által ihletve testformáló ritmikus mozdulatokat ötvöz ügyes tapintásokkal, melyek vidámságot és derűt hoznak a léleknek, valamint segítenek a cellulit felszívódásában.                                                                                ***  
- indiai masszázs
          MAGIA D'INDIA   
Újjászületés  - ÉLÉNKÍTŐ masszázs

Az indiai masszázs által ihletve a keringést élénkítő energikus dörzsöléssel ötvözik, lassú, finom simításokkal, melyek az egészség és a teljes kikapcsolódás csodálatos élményét nyújtják.


                                                                               ***
  
 -   részmasszázsok

         -- talpmasszázs
         -- hátmasszázs  
                                                                              ***


   - házunk különleges ajánlata :

RELAX masszázs  
  ... a fenti masszázsok speciális  
  és egyéni ötvözete  60 percben!!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz