Relaxhaz

Search
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KURLAND® pecsétmasszázs

Szolgáltatások
Pantai Luar / BATYU / ÉS PECSÉTMASSZÁZS


Délkelet-Ázsiában a hétköznapok része, míg nálunk, nyugati embereknél ritkaságszámba megy és alig-alig ismert a pantai luar, az egyik leghatásosabb relaxációs masszázs, mely nem klasszikus masszázs.
A masszőr nem kézzel érinti a páciens testét.
A dallamos nevű, tradicionális indonéz rituálé – melynek jelentése „új partokon” – alapvetően különbözik a felénk már többé-kevésbé meghonosodott és népszerű, egzotikus masszázsoktól.

Ez esetben a masszőr kezei nem érintik a páciens testét, nem végeznek rajta gyúró, nyújtó vagy nyomó mozdulatokat, tehát a klasszikus értelemben vett masszázst el is felejthetjük, viszont meglepő és kellemes dolgokban lesz részünk.Növények a forró batyuban !

A pantai luar legfontosabb kellékei két kicsi, marokra fogható lenvászon zsák – melyek különféle gyógyfüveket és gyümölcsöket rejtenek –, valamint ugyancsak termésekből – mandulából, mogyoróból, zöldcitromból, kókuszból, avokádóból – kivont olajok.

A zsákocskák tartalmát és az olajkeveréket a páciens igényeinek megfelelően állítják össze. Az olajat 140 °C-osra hevítik, amibe a masszőr belemártja a gyógynövényekkel teli batyukat, és hirtelen mozdulattal a vendég testéhez érinti,mindez olyan gyorsan történik, hogy mire a bőr érzékelőreceptorai riadót fújnának a forróság miatt, a batyuk a testnek már más pontjain dolgoznak. Így az egészből csupán annyi érzékelhető, mintha folyamatosan egy meleg légáramlat járna felettünk.

A masszőr apró ütögető mozdulatokkal járja végig a testet, ám ennek megvan a maga koreográfiája.

Fontos, hogy tartsa a ritmust: se túl lassan, se pedig a kelleténél gyorsabban ne emelje fel a zsákocskákat, hiszen akkor hatástalan lesz a művelet. Fontos, hogy a mozdulatok milyen irányban haladnak a testen. Az érintési pontok mindig a meridiánok mentén találhatók, ám máshol kezdődik és fejeződik be a masszázs, ha az ellazulás, és máshol, ha a felfrissülés, az energetizálás a cél. Ahogy hűlnek a gyógynövényes vászonbatyuk, úgy lassul a ritmus.
A gyors ütögetést felváltják a lassabb, enyhén nyomó mozdulatok, és a zsákok egyre hosszabban időznek a testen.


A pantai luar hatására a feszült izomzat – hála a forró zsákoknak – szinte azonnal ellazul. A nyaktájék, a váll, a gerinc melletti izmok görcsei, a csomók gyorsan kiengednek. A gyorsan cserélődő forró ütögetésnek köszönhetően a szervezet önjavító mechanizmusai beindulnak, így ez a masszázs hatásos egy elhúzódó megfázás kezelésére, illetve a betegségből való lábadozás idején.
A bőr sejtjei ugyancsak megújulnak, a meleg hatására a hatóanyagok felszívódása intenzívebb. Ennek eredményét főleg kezelés után, a tükörben láthatjuk: testünk bőre feszesebb, simább lesz, az esetleges szárazság megszűnik, a kellemetlen húzódást egy időre elfelejthetjük.
Alacsony vérnyomással küzdőknek szintén ajánlott, mivel a vérkeringés felélénkül.

A gyógyhatáson túl kellemes érzetet, a kényeztetés örömét is élvezheti testünk-lelkünk.


DE !

Visszeres betegséggel, szívproblémákkal ,magas vérnyomással küzdők számára kerülendő a pantai luar.
Egyes ízületi bántalmaknál a meleg gyulladást válthat ki, ebben az esetben sem az indonéz masszázs jelenti a gyógyírt.
Permanent  Contour®

A Pantai® egy csodálatos, relaxációs, ayurvédikus gyógynövény batyus masszázs, melynek gyökerei a Kelet-­Ázsiai területeken fedezhetők fel. A masszázs, és a gyógynövény labdák váltakozása a vendég bőrén szenzációs masszázs élményt garantál! Hatása érezhető az egész szervezet regenerálásán és revitalizálásán keresztül. A bőr kisimul, és üde rózsás lesz. Az egzotikus illat támogatja a limbikus rendszert, és az arcizmok
mély relaxációját. A Pantai Luar®-­ral lehetőségünk van akár egyes testrészek kezelésére, akár teljes test masszázsra. Az eredmény sejt-­
megújulás és revitalizáció, és egy csodálatos masszázs élmény egyben.
Új, szabadalmazott Permanent Contour® gőzölő egység forradalmasítja a világ batyu masszázsait.
A Permanent  Contour® készülék  két egymást követő évben is megkapta  a  European Health & Spa Award  díjkiosztó  gáláján a Best Signature  jelölést  a legjobb arc-és testkezelő készülék kategóriában .
E
z a precíz, kizárólag német alapanyagokból összeépített készülék arckezelésre, testkezelésre, relaxációs masszázsra, cellulit masszázsra, tehát zsírbontásra, és hammam jellegű török szappan masszázsra is tökéletesen megfelel, nem beszélve a bőrfeszesítő, mineralizáló, méregtelenítő funkciókról.
Tökéletesen melegített labdák a testre, az arcra, egyszerű kezelhetőséggel, és a különböző labdák nagy választékával garantálja a sikert.
Egyszerűen válasszon egy labdát, és minden kezelés egyedülálló és rendkívüli élmény lesz !


Arckezelésekre :

1.
Permanent Contour® labda / pecsét /gyógynövény keverék  
                                a
nyagcsere-és vérkeringés serkentő, izomlazító arc-és dekoltázs kezelésekre

2. Permanent Contour® labda / pecsét / rózsa

                                 harmonizáló, tápláló, öregedés gátló arc-és dekoltázs kezelésekre
3.
Permanent Contour® labda / pecsét / szőlőtörköly
                                 bőrrugalmasító, feszesítő arc-és dekoltázs kezelésekre
4.
Permanent Contour® labda / pecsét / levendula
                                 tisztító, harmonizáló és serkentő. használata seborrheoás bőrőkre ajánlott.
5.
Permanent Contour® labda / pecsét / Old India
                                 harmonizáló, vérkeringés serkentő arc-és dekoltázs kezelésekre
Testkezelésekre :

1.
Permanent Contour® labda / pecsét /alga
                               k
arcsúsító, anyagcsere serkentő, bőrfeszesítő
2.
Permanent Contour® labda / pecsét /gyógynövény keverék
                                vérkeringés és anyagcsere serkentő
3.
Permanent Contour® labda / pecsét /mészkő
                                t
isztító, méregtelenítő, bőrfinomító


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz