Relaxhaz

Search
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

DrLife hullámmasszázs

Szolgáltatások


Szervezetünk működésének elemi feltétele  a vér-és nyirokkeringés megfelelő állapota.
Korunkra jellemző mozgáshiányos életmód , párosulva az egészségtelen táplálkozással és egyéb kockázatokat, plusz terheket jelentő környezeti tényezőkkel , jelentősen megemelik a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működési zavarainak lehetőségét.
Az emberi szervezet méreganyagokkal való telítődése a jól ismert cellulite problémák súlyosbodása, a pangó folyadék megjelenése egyenesen vezet az immunrendszer gyengüléséhez.
Ezek a folyamatok figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.


A
DrLife hullámmasszázs berendezésekkel folyamatosan változó nyomásviszonyokat hozunk létre a kezelt felületeken , így segít helyreállítani az alapvetően fontos élettani folyamatokat ,  másrészt a nyirok-és vénás keringési rendszerek erőteljes stimulációjával mind az esztétikai, mind  terápiás kezelések széles lehetőségeit hordozzák.

DOCTOR LIFE hullámmasszázs berendezések esztétikai és általános alkalmazási területei :

-  nyirokkeringés,vérkeringés fokozása
 -  narancsbőr kezelés
 -  ödémás panaszok enyhítése
 -  lábfájdalmak megelőzése és csökkentése
 -  vénás, keringési panaszok enyhítése
 -  méregtelenítés
 -  cellulitkezelés
 -  vérkeringés fokozás
 -  relaxáció, stresszoldás
 -  folyadéktöbblet elszállítása
 -  bőr textúrájának javítása
 -  gyenge fizikai kondíció javítása
 -  izomláz,gyulladások,sebgyógyulás segítése
 -  álmatlanság, immungyengeség


A manapság oly gyakori végtagfájdalmak és cellulitproblémák hátterében legtöbbször az elégtelen vér- és nyirokkeringés áll.
A végtagok keringését mozgással valamint kézi és gépi nyirokmasszázzsal lehet fokozni .
Az első használatot követően már érezhető, ahogy a vérkeringése és nyirokkeringése új életre kel.
A rendszeres használat során végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé vállnak, visszaadva önnek a fizikai aktivitás örömeit.
A fizikai javulás mellett lábai esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek.
Azonban fontos megjegyezni , hogy ...

...amennyiben Önnél bármilyen vér- és nyirokkeringéssel kapcsolatos egészségügyi probléma áll fenn, úgy minél hamarabb orvoshoz kell fordulnia és meg kell kezdeni a kezelést.


...a Doctor Life berendezésekkel végzett kezelések kitűnően alkalmasak egy orvosi kezeléssorozat kiegészítésére, utógondozására, ám nem helyettesítik azt !
A kezelés során a végtagokra és szükség esetén a törzsre speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységek/ applikátorok / kerülnek.
A kezelőegység légkamráit a Doctor Life berendezés a kiválasztott programnak megfelelően meghatározott sorrendben egyesével fújja fel, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább, mely során a nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul.
A hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához.Kezeléseink jellemző időtartama 25-30 perc.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz